Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan bruker man sesongkort på nett?

Velg arrangementet på booking siden som normalt.
Velg så datoen man ønsker å booke.

Deretter velges antallet man skal kjøpe og trykker bestill.

En ny side vil åpens og man velger ønsket betalingsmetode.
Har man sesongkort velger man dette som betalingsmetode.

Man vil da få beskjed om å fylle inn sesongkort-koden. Dette står på sesongkortet til kunden.

Dersom sesongkortet ikke er lagt til som en kanal på arrangementet vil det komme feilmelding når kunden prøver å bruke sesongkortet som betaling.

Når sesongkortet er lagt til som en kanal på arrangementet vil et nytt bilde åpne.
Der får man valget om hvilke billetter som skal benytte sesongkort.

Har man sesongkort er det mulig å kjøpe flere billetter samtidig og velge hvilke som skal registreres med sesongkort.

Om det er flere forskjellige sesongkort som skal brukes kan man trykke på plusstegnet ved siden av sesongkort koden.

Fyll deretter inn den neste sesongkort koden.

Når alle som har sesongkort er fylt inn kodene sine, - velges “bekreft”.
Man vil da komme tilbake til handlekurven. Man velger deretter betalingsmetoden for de resterende billettene.

Fyll ut detaljene og velg betalingsmetode før du trykker “bekreft og bestill”.