Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan eksporterer jeg kunder?

For å eksportere kunder logger du inn i administrasjonspanelet i DUELL og deretter velger "Kunder".

Inne i kundeoversikten velger du "Eksport".

Du kan filtrere hvilke kunder du vil eksportere når du lager kundeeksport:

• Kundegrupper: Har du flere kundegrupper kan du velge en eller flere grupper som skal eskporteres.
  • Datoperiode: Du kan velge å kun eksportere kunder som har handlet i en gitt periode.
  • Antall salg: Du kan velge å kun eksportere kunder som har handlet flere eller færre enn gitt antall ganger. Har du valgt datoperiode er det kun salg i perioden som tas hensyn til.
  • Salg: Du kan velge å kun eksportere kunder som har handlet for mer eller mindre enn gitt beløp inkl mva. Har du valgt datoperiode er det kun salg i perioden som tas hensyn til.

Når du er ferdig klikker du på "Eksport", og du vil få en excel fil med kundene.

For å oppdatere mange kunder samtidig kan du eksportere kundene, behandle dem i excel og importere dem på nytt. Eksport- og importformatet er likt.