Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan oppretter jeg et sesongkort?

Sesongkort kan brukes til f.eks. årskort, sommerkort og familiekort. Denne moduel krever at man har bookingmodul.
Sesongkort opprettes via administrasjonspanelet til DUELL.

Velg Booking > Innstillinger > Sesongkort

En liste over eksisterende sesongkort vil ligge på hovedsiden

For å opprette et nytt sesongkort velg på “Nytt sesongkort” oppe i høyre hjørne

Fyll ut alle feltene (Feltene med rød stjerne fylles ut)

Navn: Navnet på sesongkortet. Feks. årskort, familiekort o.l.

Avdeling: Velg avdeling for bokføring ved salg på nett. Ved salg av sesongkort fra kassepunkt vil inntekten føres mot avdelingen som kassepunktet er logget inn på

Varegruppe: Varegruppe brukes til å rapportere på ulike kontoer i kontoplanen (frivillig) og for å lage akkumulerte salgsrapporter.

Antall personer: Inntil x antall personer, antallet som velges betyr at det kan være inntil X antall personer på dette sesongkortet.
F.eks. Familiekort kan være 5 personer. En familie med 2 voksen og 2 barn kan enda kjøpe dette sesongkortet.

Pris: Pris per sesongkort

Type

Her kan du velge mellom faste og fleksible datoer.

Faste datoer: fra og til dato

Fleksible datoer: x antall måneder sesongkortet skal være gyldig fra kjøpsdato.

Under fanen Arrangement kan du velge hvilket arrangement dette årskortet skal være aktivt for. Valget kan ikke endres etter du har lagret sesongkortet.

Ingen
Velger du “Ingen” må du selv aktivere sesongkortet på de arrangementene du ønsker at dette sesongkortet skal brukes. Dette anbefales om sesongkortene skal brukes på få arrangementer.

Alle arrangementer

Velger du “Alle arrangementer” vil dette sesongkortet aktiveres på alle nåværende og alle fremtidige arrangement automatisk.

Alle Gjentakende arrangementer

Velger du "Gjentagende arrangement” gjelder det kun for arrangementer som er gjentakende.

Du kan også selv velge om sesongkortet skal kunne kjøpes på nett og om det skal kunne brukes på nett.

Internt notat

Dette er et notat som kun kun er synlig internt, kunder vil ikke se dette notatet.

Beskrivelse

Vises som beskrivelse av sesongkortet ved kjøp nett.

Bilde: Bilde på nett, anbefalt størrelse 500x320p

Beskrivelse

Her legger du inn en beskrivelse, dette vises når en selger sesongkort, og er spesielt relevant om et sesongkort gjelder flere personer. Antall personer du har lagt inn i første del, vil vises i fanene i oppsettet.

Be om fødselsdato

Ved kjøp av sesongkort må det fylles inn navn på sesongkortholder. Ved behov kan dere be om fødselsdato.

Prisgrupper

Her skal du huke av på hvilke prisgrupper sesongkortet kan benyttes for.

Hvis sesongkortet er gyldig for flere personer, kan du angi prisgrupper for hver person. For eksempel for å gjøre forskjell på voksne og barn.