Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan printer jeg etiketter?

Utskrift av etiketter gjøres kjapt og enkelt fra administrasjonspanelet.

Støttede skrivere:

• Brother QL810W - Størrelse: 29x90mm og 17x54mm
  • Zebra GK420d - Størrelse: 40x27mm
    Flere skrivere kan brukes med denne størrelsen. Support avklarer om deres skriver fungerer, og hjelper med konfigurasjon av oppsett av skriver.

Hvordan printer jeg etiketter?

1. Velg menyvalg Katalog > Varer
  2. Marker varene du skal printe etikett for i venstre kolonne
  3. Klikk på "Skriv ut" øverst til høyre
  4. Spesifiser etikett Størrelse, og hvordan du ønsker etiketten utformet. For utdypet forklaring av formatering på etikett klikk her

Varene markert for utskrift, vises i listevisning, hvor du kan spesifisere etikett antall for hver spesifikke vare.
  5. Når etikett antall, og format er OK. Klikk "Skriv ut"
  6. Bruker du andre printere på den samme maskinen, må du velge etikettskriveren som utskrift destinasjon.
  7. Fullfør med "Skriv ut"

Etiketten spesifieret blir nå printet fra valgt etikettskriver.