Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan selger jeg sesongkort på kassen?

Finn frem sesongkortet du ønsker å selge.
Vet du ikke hvordan du legger til sesongkort som hurtigknapp, kan du lese om det her.

Velg deretter knappen med korrekt sesongkort du skal selge.

Om du ikke ønsker å ha sesongkortet som hurtigknapp kan du også søke det opp i kassen.

Studentkort er markert med (SEASONPASS)

Legg inn navnet på personen(e) sesongkortet tilhører og eventuelt fødselsdato om du har valgt å ha dette påskrudd.

Trykk deretter på sesongkort knappen nede i venstre hjørne.

Vil du registrere salget slik at du kan finne salget igjen lettere legger du til en av dem som kunde. Søk opp kunden eller registrer ny.

Vi anbefaler alltid å registrere kundene da sesongkortet blir lagret på kundekortet. Dette gjør det mulig å blant annet sende sesongkortet på e-post i senere tid om det skulle bli nødvendig.

Salget vil legge seg i handlekurven som en normal vare.
Velg betalingsmetode og ta betalt.