Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Strekkodescanner

Våre strekkodelesere bruker USB. Koble den til kassen der hvor den passer, og den vil fungere med en gang "plug-and-play".

Innstillinger:

Scan strekkodene for å sette innstillingen(e)

Netum W3 (kablet):

Språk innstillinger - Settes dersom symboler som "-" leses som "+"

Kontinuerlig skanning - Aktivers for at skanner alltid skal være aktiv

Deaktiver/Aktiver beep lyd

Deaktiver/Aktiver "ENTER" funksjon etter skannet strekkode. Standard er SCAN + ENTER

Netum W6 (trådløs)

MERK! Scanneren beeper ikke ved alle innstillinger. Laseren vil blinke/skru seg av avhengig av kontinuerlig av/på

Språk innstillinger - Settes dersom symboler som "-" leses som "+"

Kontinuerlig skanning - Aktivers for at skanner alltid skal være aktiv

Smart aktivering - Skanner aktiveres basert på bevegelse av skanneren

Deaktiver/Aktiver "ENTER" funksjon etter skannet strekkode. Standard er SCAN + ENTER