Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan oppretter jeg en perioderapport?

Månedsrapport / Perioderapport i Duell

En perioderapport viser deg oppgjøret for ønsket periode i form av omsetning fordelt på varegrupper, betalingsmetoder og medarbeidere.

For å opprette en perioderapport logger du inn i administrasjonspanelet i Duell og klikker på "Regnskap", og deretter "Dagsoppgjør" i menyen til venstre på skjermen.

Du vil da bli tatt til oversikten over alle dagsoppgjør for deres bedrift. Husk å velge riktig avdeling dersom du har tilgang til flere avdelinger.

Her klikker du på datotallene øverst til venstre på siden og velger deretter hvilken periode du ønsker å få frem ved hjelp av nedfallsmenyen. Dette kan gjøres ved å velge egendefinerte datoer, eller velge f.eks. "Forrige måned".

Etter du har valgt riktig periode (og avdeling), trykker du med engang på "Søk" knappen. Da vil alle z-rapportene som stemmer overens med søkekriteriene dine vises.

Neste steg er å trykke på den grå avhukingsboksen i venstre kolonne så alle z-rapportene du har søkt frem blir avhuket. Etter dette velger du perioderapport fra nedfallsmenyen og trykker deretter på "Generer".

Det vil nå bli lagret en rapport i PDF-Format i henhold til de valgte som blir lastet ned til din datamaskin og du er nå ferdig med å generere en perioderapport.