Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hvordan viser jeg ressurser i Outlook?

Oversikt over ressurser er tilgjengelig ifra administrasjonspanelet, men kan også vises i Outlook, Google Kalender og andre programmer.

Oppsett

1. Fra DUELL admin, velg menyvalg Booking > Innstillinger > Ressurser
  2. Velg ressursen
  3. Kopier nettadressen under "Kalender-feed"

Nettadressen brukes for å legge til ressursen i din kalendervisning.

Outlook

1. Åpne Outlook kalender, klikk "Åpne kalender"

2. Velg "Fra internett"
  3. Lim inn nettadressen vi kopierte tidligere, og klikk "Ok"

4. Klikk "Ja" på spørsmålet om legg til og abonner på kalenderen
    OBS! dersom ressursen ikke er booket i noen arrangementer når kalenderen legges til, vil Outlook gi beskjed at ingen registreringer finnes for kalenderen. Trykk "Ok" og fortsett oppsettet

Ressursen vil vises en egen kalender. Bookinger osv. vil oppdateres, og det er Outlook som avgjør hvor lang forsinkelser det vil være.

Google Kalender

1. Fra Google kalender, åpne "Innstillinger"
  2. Velg "Legg til kalender -> Fra nettadresse"
  3. Lim inn nettadressen vi kopierte tidligere, og klikk "Legg til i kalender"

Ressursen vil vises en egen kalender. Bookinger osv. vil oppdateres, og det er Google som avgjør hvor lang forsinkelser det vil være.