Duell og bærekraft

Duell jobber for å bli mer miljøbevisste og bærekraftige. Vi er litt grønne på dette området (pun intended), så alle innspill og råd settes veldig pris på! Send oss gjerne en e-post med tips på support@kasseservice.no.

Våre nåværende tiltak

📦Når du mottar en pakke fra oss, kan det være at emballasjen har levd et liv før den kommer fram til deg. Vi forsøker nemlig å gjenbruke emballasje så langt det lar seg gjøre.

⌨️Vi prioriterer gjenbruk ved å gjenbruke utstyr, og våre kontrakter inneholder leasing av elektronisk utstyr i 5 år før ev. bytte. Slik reduserer vi unødvendige innkjøp og fremmer gjenbruk!

🗄️Vi arbeider kontinuerlig med å implementere tiltak som bidrar til å redusere vårt karbonavtrykk og bevare naturressursene. Ett av tiltakene våre for å minimere karbonavtrykket er å bruke Amazon Web Services som datalager. Amazon Web Services jobber for å optimalisere energibruken blant sine kunder for høyere energieffektivitet. I tillegg har de et konkret mål om at alle hostingsenterene deres bruker 100 % fornybar energi innen 2025.

♻️Vi ønsker å helst å jobbe med andre miljøbevisste bedrifter. Duell prioriterer å kjøpe fra leverandører som er Miljøfyrtårn- eller ISO-14001-sertifisert.

🚌Duell oppfordrer også våre ansatte til å reise med kollektiv transport, samkjøring eller sykkel. Vi har sykkelvask på kontoret og har bygget vårt nye kontor på Sagmyra, hvor M1- og M2-linjene passerer ofte forbi.

Våre fremtidige tiltak

💪Vi jobber hardt med å bli Miljøfyrtårnsertifiserte. Miljøfyrtårn hjelper virksomheter med veiledning for å redusere miljøbelastning. En sertifisering vil gi Duell konkrete verktøy for å kunne forberede oss innenfor områdene arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp, transport og avfallshåndtering.

🚮Vi holder også på å gå over og forbedre våre innkjøpsrutiner og avfallshåndtering

Har du noen tilbakemeldinger til oss? Send dem gjerne på support@kasseservice.no.