Online booking

DUELL har integrert online booking. Kunden bestiller enkelt på nett basert på tilgjengelig kapasitet i timeboken.

Timeboken i DUELL vise arbeidstid og timer for alle medarbeidere. Med online booking gjør du kalenderen din tilgjengelig for kundene, slik at de enkelt kan booke selv. Kalenderen viser kun ledige tidspunkt, og avslører ikke om du er på jobb eller opptatt med en annen kunde.

Kundene kan selv finne ledige timer hos sin faste frisør, eller første ledige time i salongen. Kundene går inn på siden nytime.no/dittfirmanavn for å booke time.

Du velger selv hvilke medarbeidere og hvilke behandlinger som skal vises i bookingen, og du bestemmer hvilke behandlinger som kan bestilles hos hver enkelt medarbeider.

Beth's Beauty Center, Oslo

Beth's Beauty Center er kanskje Norges fremste senter for skjønnhet, helse og velvære. Beth's har skjønnhetsbehandlinger, medispa, og et stort utvalg hudpleieprodukter.

beths.no

Digg Hair Studio, Bergen

DIGG jobber med én kunde av gangen og innehar stor kompetanse innen sitt felt. Digg Hair Studio utfører herre- og dameklipp, farging, striping, kurer, oppsetting og hair-extensions av høy kvalitet. Frisørene er hele tiden oppdaterte på nyheter og mote i sitt fag.

digghair.no

Duo Frisører, Kristiansand

Duo har 11 frisører som gir deg en god håropplevelse, og tilbyr det meste innenfor hårbehandling. Duo er i Kristiansand kjent for å være byens fremste salong.

Duofrisorer.no
Nysgjerrig på DUELL? Skriv inn ditt tlfnr.
Takk. Vi tar kontakt med deg! Noe gikk galt. Prøv igjen.
Vi ringer deg!