Guidene oppdateres og finjusteres jevnlig. Finner du ikke svar må du gjerne ta kontakt. Support per chat og epost er inkludert i prisen for alle våre kunder.

Hurtigknapper V4

Admin > Varer > Innstillinger > Hurtigknapper

Du vil da få opp et skissert bilde av kassen din.

Nytt oppsett

Nytt oppsett gjør at du starter med blanke ark. NB! Oppsett kan ikke slettes igjen i senere tid, kun opprett nytt oppsett om nødvendig.

Ny Gruppe/hurtigknapp

Grupper er kategoriene du ønsker at varene skal ligge under, du kan lage så mange grupper du ønsker.
For å opprette en ny gruppe trykker du på plusstegnet til venstre i bildet.

Velg navn og farge på gruppen.

Om du ikke ønsker at Gruppen skal være synlig på kassen kan du endre status til “Skjul”

Trykk deretter lagre.

Ønsker du å redigere eller fjerne en gruppe ved en senere anledning markerer du gruppen det gjelder og trykker på “Endre”

Ny vare

Marker den gruppen du ønsker å legge varer til (Den markerte gruppen vil være blå), og trykk på det store plusstegnet i midten av klassebilde.

Søk opp varen, Velg navn, farge og størrelse på knappen. Trykk deretter “Lagre”.

Om du skal lagre flere kan du trykke “Lagre og ny” og et nytt tomt bilde vil åpne seg.

Varen legger seg inn i kassebildet med den fargen og størrelsen du har valgt.

Du kan lett endre rekkefølge på grupper og varer med å trykke og holde inne datamusen på den knappen du vil flytte.

Når du har funnet en korrekt plass for knappen slipper du den og den plasserer seg der du ønsker.